Beplanting

Bij de tuinaanleg speelt de groene structuur een belangrijke rol.
U kunt hierbij denken aan bomen, hagen maar ook borders of potten met planten.

Beplanting geeft een tuin vaak body.

Op gebied van beplanting voorzien wij in het aanleveren een aanplanten van borders met vaste planten en heesters. Dit kunnen bestaande borders zijn of nieuw aangelegde borders.
Ook het aanplanten van erfafscheidingen in de vorm van een haag is een van onze werkzaamheden. Op het gebied van hagen heeft een brede keuze uit mogelijkheden zoals beukhaag, haagbeuk, coniferen, laurier, taxus, buxus, ligustrum etc.

Hoveniersbedrijf Klinkers werkt in de aanleg van tuinen met diverse soorten beplanting uit diverse prijscategorieen.

Bij de keuze van de beplanting dient u rekening te houden met een aantal zaken zoals o.a.: de grondsoort; de standplaats (zon/halfschaduw/schaduw), de gewenste hoogte, de gewenste kleur, de bloeitijd etc.

Naast het aanvullen van borders en het maken van beplantingsplannen die tot uitvoering worden gebracht, kunt u bij Hoveniersbedrijf Klinkers terecht voor de aanschaf van diverse soorten beplanting. In de tuinwinkel gevestigd aan de rand van winkelcentrum d´Anloop kunt u terecht voor diverse soorten zoals; vaste planten, heesters, eenjarigen, bomen, haagbeplanting etc. Komt u gerust eens langs om een kijkje te nemen.